De winkel

Akkermans Verf & Advies, voorheen Moldipaints, is al 35 jaar dé verfwinkel van Dokkum. In ons pand, met zo’n 240 m2 oppervlakte, hebben we honderden producten op voorraad en is er een enorme keuze uit verven en aanverwante hulpmiddelen. Voor binnen en/of buiten en geschikt voor ondergronden zoals hout, steen, beton, staal, aluminium en meer.  

Onze verfwinkel in Dokkum staat bekend om de uitstekende service die we bieden. Niet alleen adviseren we je over de juiste producten voor jouw project, ook geven we advies over kleuren en kleurgebruik, hoe je het beste resultaat krijgt en meer. Kortom: voor alle vragen kun je bij ons terecht. 

Onze werknemers hebben veel kennis van zaken en zijn goed op de hoogte van ons assortiment en welk product het meest geschikt is voor welke klus. Deze vakkennis hebben we opgebouwd door zowel jarenlange ervaring, als bijvoorbeeld cursussen.  

Onze A-merken 

Akkermans Verf & Advies is met recht dé verfwinkel van Dokkum, want we zijn o.a. dealer van Sigma en Wijzonol, verkooppunt van Epifanes jachtlakken en Erkend Sikkens Specialist. In de winkel hebben we professionele mengmachines van Wijzonol, Sigma, Sikkens en Koopmans. Dat betekent dat we elke kleur uit de kleurenwaaiers van deze merken voor je kunnen mengen. We gebruiken hiervoor de originele kleurpasta's die speciaal zijn ontwikkeld voor deze kwaliteitsverven. 

Van mat tot hoogglans 

In de winkel kun je van bepaalde verven ook staaltjes bekijken, bijvoorbeeld om te bepalen welke glansgraad je wilt (mat, eiglans, zijdeglans of hoogglans). Niet elke verf is in deze 4 glansgraden verkrijgbaar, maar met onze hulp kom je altijd tot een goede keuze. Ondanks dat we een grote voorraad hebben, kan het gebeuren dat een product is uitverkocht, maar dan bestellen we deze natuurlijk voor je. 

Houtrotvrij met EAZYFIX 

Wist je dat je in onze verfwinkel in Dokkum ook een EAZYFIX Reparatiekoffer kunt lenen? Heb je houtrot, dan moet je o.a. al het aangetaste hout weghalen, behandelen met een houtversterker en daarna het gat opvullen met een houtrotreparatiemiddel. Bij aankoop van EAZYFIX Premium Houtrotvuller of Plamuur mag je een reparatiekoffer van ons lenen met daarin alle benodigde gereedschap. Hierin zit o.a. een dremel om rot hout weg te halen, plamuurmessen, een mengplateau om de 2-componentenvuller te mengen en een kitpistool.  

Let op, de producten die je nodig hebt (zoals de vuller en kit), kun je bij ons in de winkel aanschaffen. De koffer moet na gebruik weer schoon en compleet worden ingeleverd. Dit doe je met de schoonmaakdoekjes die wij ook aanbieden. We vragen je daarnaast om het dremelkopje bij ons aan te schaffen. 

Tot snel! 

Akkermans Verf & Advies is jouw adres voor al je verfklussen en vragen. Kom je binnenkort eens langs? Wij helpen je graag verder bij Akkermans Verf & Advies, dé verfwinkel van Dokkum. 


 
Adres
Hendoweg 3c
9101 PC, Dokkum
Telefoon
0519-297409

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 12:00
zondag Gesloten